Användarvillkor

Genom att registrera dig eller dina barn som medlem i Eskilstuna Simklubb (Eskilstuna SK) godkänner du att vi använder era personuppgifter i vårt register i enlighet med EU:s direktiv om GDPR (General Data Protection Regulation). GDPR syftar till att skydda människor mot att deras personliga integritet kränks genom felaktig behandling av personuppgifter. De personuppgifter som du lämnar till Eskilstuna SK behandlar Eskilstuna SK alltid korrekt och i enlighet med god sed vad gällande lagar. Personuppgifterna är nödvändiga för att Eskilstuna SK ska kunna genomföra sin verksamhet samt fullgöra sina åtaganden mot stat, kommun och Riksidrottsförbundet samt underliggande förbund. Som medlem kan du alltid begära att få veta vilka uppgifter som Eskilstuna SK behandlar om dig, d.v.s. vad vi sparar i vårt medlemsregister. Du kan naturligtvis begära att uppgifter ska ändras om de visar sig vara felaktiga eller ofullständiga.

Ytterligare personinformation som räknas som känsliga personuppgifter som allergier, specialkost, sjukdomar, funktionsvariationer och liknande som föreningen behöver vara medveten om samlas in via separata samtyckesblanketter. Dessa kan hämtas på vår hemsida. Även uttryckt samtycke till publicering av bilder och namn på hemsida och sociala medier, samt inskick till tidning sker separat.

Användarvillkoren är senast uppdaterade 2018-03-26

Uppdaterad: 02 MAJ 2018 18:46 Skribent: Lina Rosvall

Klicka på bilden för att komma till hemsidan för Masters-SM

______________