Verksamhetsplan

Arbetet med vår verksamhetsutveckling är i en kontinuerlig process i förhållande till de förändringar som sker i vår omvärld, och i relation till de förutsättningar som finns och den utveckling som vi kan skapa. Den är utformad för perioden 2014-2016 och består av Vision, Mål och Strategier för måluppfyllelse. Några viktiga mål gäller antalet medlemmar, utbildning av ledare, mästerkapsdeltagande, organisation, värdegrund, varumärke, policy, sponsring och vår roll i utformningen av Munktellbadet. Ne­dan beskrivs kort vår vision, mål och måluppfyllelse. Vi visar också upp våra planer, ambitioner och för­väntningar för 2015 och 2016.

• Vi ska vara en av Eskilstunas mest attraktiva föreningar
  • Vi ska vara en av Sveriges största simföreningar
  • Vi ska delta och synas på nationella och internationella mästerskap
Uppdaterad: 09 DEC 2016 13:42