Funktionärer

Utmanarna omg 3

DM/JDM

1-2/6

Föräldraengagemang är klubbens ekonomi!

Att ESK:s, liksom andra föreningars, ideella tävlingsverksamhet fungerar beror givetvis på en bra organisation och duktiga ledare, men också på ett stort föräldraengagemang. Föräldraengagemanget är en kritisk förutsättning för klubbens överlevnad. Det är mycket som behövs för en fungerande tävlingsverksamhet och utan din hjälp tillsammans med alla andra föräldrar så fungerar inte klubben.

Det är många i ESK som frivilligt redan lägger ner mycket tid och engagemang på att ungdomarna ska få en meningsfull fritid. Du som förälder har en viktig roll i klubben: att bidra med ditt engagemang. Det är därför viktigt att alla föräldrar drar sitt strå till stacken. Med detta bidrag blir du som förälder en viktig resurs för klubben, ni får en jämnare fördelning av insatser, och du får också en ökad förståelse för simning i allmänhet och för föreningens verksamhet i synnerhet.

Funktionärsansvariga (This is a mailto link)

Karen Hawn Lindqvist

Elin Widin

Stefan Pettersson

Karin Söderqvist Lindoff (+ utbildning)

Micke Just (utbildning)

Klicka här för att ta del av viktig information till alla föräldrar i tävlingsgrupperna gällande föräldraengagemag, indelning och utbildning.

Uppdaterad: 06 AUG 2018 20:46 Skribent: Christoffer Andersson

KLUBBSHOP