Värdegrund & Policys

Verksamhetsidé

• Vi vill bedriva och utveckla simidrott för alla, oavsett mål och ambitionsnivå
  • Vi utvecklar våra medlemmar fysiskt, mentalt och socialt
  • Vi ökar simkunnigheten i Eskilstuna kommun

Värderingar

Värdegrundsarbetet bottnar i ett arbete som genomfördes tillsammans med SISU i samband med ett hemma­läger 2012 – grupparbeten, drama, diskussioner och föreläsningar kring temat värdegrund fyllde dessa dagar.  Följande värderingar ligger som bas för vår värdegrund, hur vi ska leva upp till dessa i detalj står i våra policys.

Energy
Vi strävar efter att alla i ESK, oavsett position, går in med ett stort intresse och engagemang.

Spirit
Alla i ESK är viktiga kulturbärare, det vill säga att hela tiden vårda lagandan och dra åtsamma håll sätter vi ett stort värde på.

Knowledge
Att tränare, föräldrar och aktiva är utbildade och har rätt kunskap för att på bästa sätt drivaESK framåt är högt prioriterat och en viktig grundpelare i vår verksamhet.

Policys

Hur vi ska leva upp till våra värderingar finns utformat i våra policys som vi dagsläget har för:

Uppdaterad: 02 MAJ 2018 18:52