Styrelsen informerar

02 NOV 2019 22:00
Styrelsen har haft ett nytt styrelsmöte och vi vill informera om följande:
  • Uppdaterad: 02 NOV 2019 22:00

SM/JSM 2019
Vi är nu inne i slutspurten inför SM/JSM som simmas 13-17 november i Munktellbadet. Vi behöver all hjälp vi kan få så anmäl dig gärna som SM-värd. Vi vill att alla våra gäster under SM-dagarna ska hälsas med ett leende och en känsla att de har kommit till en av Sveriges bästa idrottsstäder. Anmäl dig gärna om du inte redan har gjort det!

Klubborganisation 2020
Annonsunderlaget för ny simskoleansvarig är nu klar och kommer att presenteras inom kort. Vi letar efter den person som vill leda föreningens arbete mot att lära alla Eskilstunabor att simma. Tipsa gärna om du känner någon som du tycker skulle passa för uppgiften.

Tävlingsfunktionärer
Vi har ett fortsatt ansträngt läge vad gäller antalet utbildade funktionärer i föreningen som kan ställa upp vid våra evenemang. För att göra steget in lättare så har styrelsen beslutat att alla Utmanartävlingar under 2020 kommer att gemomföras med en blanding av utbildade och outbildade funktionärer. Vi kommer därmed att kunna fördela funktionärsuppgifterna mellan olika de träningsgrupperna vid de olika tävlingstillfällena. Mer information om detta kommer i början av nästa år.

Väl mött i Munktellbadet under SM-dagarna!

ESK Styrelse

Skribent: Christer Magnusson

LEDIGA JOBB

Vi söker nu Simskoleansvarig med utvecklingsuppdrag. Klicka här för att se annonsen