Nytt bokningssystem till simskolan!

2017-06-13 12:54
Vi byter bokningssystem till simskolan inför hösten 2017. Det är viktigt att alla som vill gå i simskolan i höst läser igenom informationen så ni vet vad som gäller när det är dags att boka. Klicka på "läs mer" för att komma till informationen.
  • Uppdaterad: 2018-07-03 11:16

Alla som vill ha en plats i simskolan till hösten måste boka in sig på en plats via bokningslänken som kommer finnas på vår hemsidan. Det gäller både nuvarande och nya medlemmar.

Man kommer alltså inte längre bli automatiskt inlagd i en grupp om man varit med föregående termin, utan det måste alltid göras en återanmälan.

Bokningen öppnar:

-9/8 kl. 9:00 för medlemmar från vårterminen 2017,

-14/8 kl. 9:00 för alla andra.

Läs igenom detta dokuemt noga om ni vill ha en plats i simskolan höstterminen 2017: Nytt bokningssystem till simskolan!

HUVUDSPONSORER