Hoppa till sidans innehåll

Var med i Eskilstuna Simklubbs utveckling!

03 AUG 2017 12:06
Styrelsen efterlyser dig som tillsammans med flera andra vill utveckla Eskilstuna Simklubb utifrån Svensk Simidrotts Strategiplan "Strategi 2025" Läs mer och kontakta Kristina i styrelsen för intresseanmälan eller vid eventuella frågor.
  • Uppdaterad: 03 JUL 2018 11:16

Arbetet med vår verksamhetsutveckling är i en kontinuerlig process i förhållande till de förändringar som sker i vår omvärld, och i relation till de förutsättningar som finns och den utveckling som vi kan skapa.

Under 2017 har Svensk Simidrott tagit fram en strategisk plan för 2018-2025 som vi ska tillämpa i vår verksamhet. Strategi 2025 är Svensk Simidrotts övergripande styrdokument som visar vilken riktning vi inom Svensk Simidrott kommer att arbete mot.

Läs mer om Strategi 2025 här: http://www.svensksimidrott.se/Strategi2025

Svensk Simidrott har tillsammans med SISU idrottsutbildarna tagit fram ett arbetsmaterial till föreningarnas strategiska utvecklingsarbete.

Vi vill tillsammans med våra aktiva, föräldrar och tränare bedriva det strategiska utvecklingsarbetet för Eskilstuna Simklubb.

Är du som aktiv, förälder eller tränare intresserad av att vara med i en arbetsgrupp och utveckla Eskilstuna Simklubb? Känner du någon som kan vara intresserad av att medverka?

Kontakta Kristina Pettersson, simtränare och suppleant i Eskilstuna Simklubb.
This is a mailto link
073-6856588

Skribent: Christoffer Andersson
Epost: Adressen Gömd

 

Klubbshop, klicka på TYR-loggan

_____________________

HUVUDSPONSOR

_____________________

SPONSORER & SAMARBETSPARTNERS

         

 

 

 

Under mina besök i Eskilstuna bor jag gärna på Comfort Hotel! /Thomas Jansson, fd förbundskapten och verksamhetsansvarig för Eskilstuna Simklubb.

 


GILLA OSS PÅ FACEBOOK

___________________________

 

 

 

Postadress:
Eskilstuna SK - Simidrott
Verkstadsgatan 5
63342 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 0
E-post: This is a mailto link

Se all info