Pingvinen (Guld/Silver)

Här finns information om Pingvinengrupperna
Pingvinerna är indelade i Pingvinen Silver och Pingvinen Guld.
För att få börja i Pingvinen Silver ska simmaren ha klarat märkena Sköldpaddan och Bläckfisken, eller ha motsvarande kunskaper. Pingvinen Silver simmar i lilla bassängen.
Pingvinen Guld simmar både i stora och lilla bassängen och för att få börja där ska hela märket för Pingvinen Silver ha klarats av.
Ålder: ca 5-8 år

Målsättningen för Pingvinengrupperna är att klara simmärkena Pingvinen silver respektive Pingvinen guld.

Pingvinen Silver

Simma 10 meter valfritt simsätt på grunt vatten. De 10 metrarna ska vara ett regelrätt simsätt, crawl eller ryggsim. Flyta tio sekunder på grunt vatten. Hoppa från kant eller brygga på grunt vatten Doppa hämta föremål på botten med båda händerna, huvudet ska doppas när föremålet hämtas

Pingvinen Guld

Simma 10 meter valfritt simsätt på djupt vatten. De 10 metrarna ska vara ett regelrätt simsätt, crawl eller ryggsim. Simma 10 meter ryggläge på djupt vatten Flyta tio sekunder på djupt vatten. Hoppa från kant eller brygga på djupt vatten.

Uppdaterad: 12 JUN 2017 15:47

Klubbshop, klicka på TYR-loggan