Funktionärer

Tävlingar och utbildningar VT20

Kommande tävlingar i Eskilstuna:

Utmanarna omg 2, söndag 24/5 (beslut tas samma vecka om och hur den blir av)

DM/JDM, 30-31/5 (beslut tas under vecka 18 om den arrangeras eller ställs in)

Nästa tävlingsfunktionärsutbildning: augusti 2020, exakta datum kommer

Föräldraengagemang är klubbens ekonomi!

Att ESK:s, liksom andra föreningars, ideella tävlingsverksamhet fungerar beror givetvis på en bra organisation och duktiga ledare, men också på ett stort föräldraengagemang. Föräldraengagemanget är en kritisk förutsättning för klubbens överlevnad. Det är mycket som behövs för en fungerande tävlingsverksamhet och utan din hjälp tillsammans med alla andra föräldrar så fungerar inte klubben.

Det är många i ESK som frivilligt redan lägger ner mycket tid och engagemang på att ungdomarna ska få en meningsfull fritid. Du som förälder har en viktig roll i klubben: att bidra med ditt engagemang. Det är därför viktigt att alla föräldrar drar sitt strå till stacken. Med detta bidrag blir du som förälder en viktig resurs för klubben, ni får en jämnare fördelning av insatser, och du får också en ökad förståelse för simning i allmänhet och för föreningens verksamhet i synnerhet.

Funktionärsansvariga (esk.funktionar@idrottsormland.se)

Ulrika Lindskog (bemanning)