Hoppa till sidans innehåll

Styrelseinfo

03 SEP 2019 23:12
Styrelsen har haft höstens första styrelsemöte den 28 augusti. Vi vill gärna informera om de viktigaste frågorna som togs upp under mötet.
  • Skapad: 03 SEP 2019 23:12

SM/JSM 2019
ESK står som värdar för SM/JSM i siming den 13-17 november 2019. Vi siktar på att bjuda på en hejdundrande simfest i Munktellbadet med omnejd. Vill du veta mer om hur du kan hjälpa till som funktionär/voluntär? Kom till storgruppsmötet i Munktell Science Park den 4 september kl 18.30. ALLA är välkomna!

Verksamhetsrapport
Tävlingsgrupper:
Bra genomförda tävlingar i sommar - SM/JSM, Sum-Sim 50m, LH-games i Landskrona och Scandic Swim Visby. På SM/JSM var ESK 17:e bästa klubb på SM och 23:e bästa klubb på JSM.

Teknikgrupper/Masters/Arrangemang: 
Från hösten 4 grupper med totalt 73 simmare. Mastersgrupp med 23 simmare. Nystartad Masters-light vilket är en fortsättningsgrupp för de som gått vuxencrawlkurs. Tävlingsgrupper Ungdom Yngre/Äldre är igång (tid Ungdomsmasters). 

Simskola: 
Lika många simskoleelever som i våras. "Simidrott för Alla" ett projekt för att introducera fler ledare med olika etnisk bakgrund i simidrotten startade i våras och fortsätter i höst. 10 deltagare kommer att gå en simlärarutbildning under hösten. 

Simhopp:
Lyckad tävling på Speedo Dive i Jönköping i juni. Prova-på dagar genomförda med 8 nya hoppare på väg in i verksamheten. 

Ekonomirapport 
ESK har möjlighet att i år liksom under fjolåret att öka på det egna ekonomiska kapitalet vilket är önskvärt med tanke på omfattningen av den verksamhet som vi bedriver. 

NIU Siming i Eskilstuna
Från hösttermninen 2019 har Rekarnegymnasiet startat en NIU-utbildning i simning som är ett regionalt simgymnasium där elverna erbjuds möjligheter till extra satsning på simning. I år har fyra elever/simmare börjat sin utbildning och de kommande två åren kommer ytterligare fyra elever att tas in varje år så att det slutligen blir 12 platser i programmet. 

Nästa styrelsemöte
18 september

Skribent: Christer Magnusson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Eskilstuna SK - Simidrott
Verkstadsgatan 5
63342 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 0
E-post: This is a mailto link

Se all info