Eskilstuna Simklubb
Vi lär Eskilstuna att simma!
Simskola

Om simskolan

Hela ESK:s verksamhet inklusive simskolan följer Svenska Simförbundets utvecklingsstege "Simlinjen".

Simlinjen är Svensk simnings utvecklingstrappa och är framtagen som ett verktyg för att hjälpa föreningar att arbeta för en optimal och långsiktig utveckling av sina simmare, baserat på erfarenhet, forskning, framtidsanalys och internationella modeller.

Simlinjen består av åtta utvecklingsstadier och fungerar som ett pedagogiskt verktyg för planering av en simmares långsiktiga karriär, oavsett om inriktning görs mot elitidrott eller motion och hälsa.

Simlinjen hjälper er att utveckla individen så långt det är möjligt, både ur ett hälso- och elitperspektiv. Genom tydliga riktlinjer och innehåll för varje utvecklingsstadium utgör Simlinjen ett verktyg och stöd på vägen för att verka för svensk simnings framtida utveckling både när det gäller tillväxt av simmare, tränare samt föreningsstruktur.

Du kan läsa mer om den här.

Välkomna tillbaka, Fiskar & Hajar!
2021-01-28 10:35

Alla barn som gick i Fisken och Hajen i höstas är välkomna att registrera sig i Hajen Brons, även nya barn som vill börja simma och som klarar kriterierna.

Huvudfokus för Hajen brons under vårterminen är att klara alla märkena som är kopplade till Fisken och Hajen Brons.

Vi erbjuder 2 tillfällen/vecka med start helgen vecka 4.

Mer info och bokning av plats via denna länk: Klicka här

Varmt välkomna tillbaka till simundervisningen!

Hör av er om ni har några funderingar

Bokning för våren 2021
2020-11-25 11:03
Bokningen till vårens simskola skjuts upp på obestämd tid pga covid-19 och att vi inte vet när vår verksamhet kan komma igång på ett säkert sätt igen.
Så fort bokningen öppnar kommer det att annonseras både på hemsidan och på vår Facebooksida.
Intensivsimskola för barn och vuxna
2020-10-21 09:45
Under november och december finns det intensivsimskola för nivåerna Baddaren och Sköldpaddan samt vuxensimskola för nybörjare.

Läs mer och boka plats här!

Bokning för hösten 2020
2020-06-04 11:11
Bokningen för höstens simskola öppnar måndag 3/8 kl. 09:00 för de som varit medlemmar förut. Onsdag 5/8 öppnar bokningen för nya simmare.

Boka simskola här!
Våra samarbetspartner