Eskilstuna Simklubb
Vi lär Eskilstuna att simma!

Välkommen till Eskilstuna Simklubb!

Vi vill vara en klubb för alla så vem du än är så är du välkommen att höra av dig till oss!

Vi täcker många verksamhetsområden inom simskola, simträning, simhopp, livräddning och vattenpolo. Vi är en av Eskilstunas största föreningar för barn och ungdomar men det viktigaste är att alla som är i våran verksamhet trivs väldigt bra!

Om du önskar komma i kontakt med oss så hittar du kontaktuppgifter här

Varmt välkommen!
Swim of Hope torsdag 28/10
2021-10-21 14:21

Barn och Cancer hör inte ihop!

Torsdagen 28/10 simmar och simhoppar våra barn och ungdomar allt de kan i en timme för svårt sjuka barn.

SIMNING
Du som företagare eller privatperson en simmare med ett fast belopp eller per meter, under eventet simmar sen simmarna så långt de kan under en timmes tid.

SIMHOPP

Du som företagare eller privatperson sponsrar enbart med en fast summa.

Av de insimmade och inhoppade pengarna går 50 % till Barncancerfonden och 50% till klubbens tävlings- och lägerverksamhet.

Swim of Hope genomförs torsdagen den 28 oktober i Munktellbadet.

Obs! Fyll i ett formulär för VARJE sponsor!

Tack för din insats för föreningslivet och för svårt sjuka barn!

FORMULÄR FÖR ATT BIDRA TILL TVÅ GODA SAKER

Simning

Samling 20 min innan starttid på läktaren

• 16:30-17:30     C, D och Teknik 1
  • 17:30-18:30     T2, T3, T4
  • 18:30-19:30     A och B

Simhopp

• Info kommer
Utmanarna omg 1
2021-09-26 10:22
ICA Maxi Simcup 25/9
2021-09-19 11:23

Startlista ute nu, klicka här

Varmt välkomna!

Para-SM 2022 till Eskilstuna Simklubb!
2021-09-06 08:18

Idag har vi glädjen att informera om att vi för femte gången sedan Munktellbadet invigdes står som arrangör för ett Svenskt Msterskap!

Så boka redan nu upp 21-23/10 2022, då vill vi ha många funktionärer och mycket publik på plats!

Läs hela pressmeddelandet här

Simskola HT21
2021-08-26 14:06
  • Bokningen via hemsidan är stängd
  • Det finns ett fåtal platser kvar i alla nivåer
  • Vid intresse, maila simskola@eskilstunasimklubb.se skriv barnets namn, personummer och önskad nivå.

Simskoleansvarige

För att nå alla: simskola@eskilstunasimklubb.se

Vansbrosimningen Home Edition 5/8
2021-07-13 21:14

Även i år blev Vansbrosimningen tyvärr inställd.
Istället kan du simma den distans som du är anmäld till på egen hand.

Läs mer på Vanbrosimningens hemsida om hur du anmäler dig och rapporterar ditt genomförande

Vi tänkte erbjuda de som ska genomföra Vansbro Home Edition att göra det tillsammans.
Det blir lite roligare och lite säkrare helt enkelt! Friskis & Svettis är med oss på plats och höjer stämningen!

Är du inte anmäld utan bara vill prova någon av distanserna så är du också varmt välkommen!

Tid: Torsdag 5/8 kl 18:00 (starten går då)
Plats: Västra badplatsen, Borsökna
Bana: Slinga på 500 m
Distanser som erbjuds: 1000m/1500m/3000m

Avgift: Medlemsavgift till ESK, 150 kr, faktura skickas ut via e-post

Anmäl dig senast söndag 1/8.

Varmt välkommen med din anmälan!

ANMÄLNINGSFORMULÄR

Hjälp oss att nå målet!
2021-07-02 14:40

Eskilstuna Simklubb stöttar Vaccine Forward Sörmland!

Vi vill alla tillbaka till vardagen. För att det ska vara möjligt måste vi stoppa viruset bakom covid-19. Överallt.

ESK hjälper till med insamlingen för att nå målet på 300 000 insamlade vaccinationer.

Vår huvudsponsor Sparbanken Rekarne arbetar tillsammans med Sörmlands Sparbank och Länsförsäkringar Södermanland för att alla i Sörmland ska kunna få vardagen tillbaka.

Viruset behöver stoppas och de nya mutationerna hindras från att ta sig vidare. Vi behöver hjälpa de människor som lever i världens fattigaste ekonomier att också få vaccin, om vi agerar globalt hjälper det oss alla lokalt.

Därför hjälper vi till att i Sörmland samla in 300 000 vaccinationer – en från varje sörmlänning – till människor som lever i världens fattigaste ekonomier. För bara 85 kronor kan vi ge någon en full vaccination.

Därför uppmanar vi dig att:

• Gå in på vaccineforward.org/sormland och donera en vaccination. Eller varför inte flera?
  • Kom ihåg att ange att du donerar för Eskilstuna Simklubb, du gör det enkelt på sajten genom att klicka på vårt klubbemblem eller välj vårt klubbnamn i menyn när du donerar!
  • Dela din donation i dina egna sociala medier kanaler, det finns färdigt material på tacksidan och på sidan med kampanjmaterial.
  • På kampanjens hemsida finns det affischer du kan använda. Skriv ut och sätt upp en där ni brukar träna eller träffas.
  • Lägg med ett litet PS som säger ”En vaccination från varje sörmlänning” och webbadressen nästa gång du gör ett utskick till din grupp eller ditt lag.
  • Använd gärna epost-signaturen som också finns att ladda ner bland kampanjmaterialet.
  • Prata om initiativet när ni träffas så att alla förstår varför detta är viktigt.
  • Gör inlägg på era konton i sociala medier.

Tack för att du är med! Tillsammans når vi målet!

Vattenveckor i Vilsta, gratis aktiviteter och simskola!
2021-06-14 10:58

I samarbete med Eskilstuna Kommun är vi med och erbjuder gratis aktiviteter för alla barns rätt till ett roligt sommarlov!

Varmt välkommen till Vilsta ons-sön under vecka 28-30, där kan du bla

• Paddla SUP-bräda och trampbåt
  • Lära dig simma i vår simskola för barn mellan 8-12 år
  • Ta simmärken
  • Prova livräddning
  • Ha vattenkrig
  • Motionssimma och få tips
  • Leka och ha kul
  • Träffa kompisar

Vi ses i Vilsta!

Gratis simundervisning för ungdomar!
2021-05-27 10:49

I samarbete med Sparbanken Rekarne erbjuder vi Eskilstunas ungdomar som inte har klarat skolkravet (200m) gratis simundervisning! Vilken bank ger mer?

• Ungdomar årgång 2003-2009
  • För ungdomar som ej har klarat skolkravet (200 m varav 50 m på rygg)
  • Vecka 24-25
  • Mån-fre kl 11:20-12:00