Eskilstuna Simklubb
Vi lär Eskilstuna att simma!

Välkommen till Eskilstuna Simklubb!

Vi vill vara en klubb för alla så vem du än är så är du välkommen att höra av dig till oss!

Just nu erbjder vi gratis simundevisning för ungdomar och vuxna. Detta gör vi i samarbete med vår huvudsponsor Sparbanken Rekarna! Kontakta oss om du är intresserad av detta!

Våra kontaktuppgifter hittar du här

Varmt välkommen!
Välkommen att bli medlem i ESK 2022
2022-01-10 15:20

Vi välkomnar även i år våra supporters att bli medlemmar!

Klicka på länken nedan för att teckan ett medlemsap för 2022

Bokning - Eskilstuna Simklubb - SportAdmin

Simskolestart VT22
2022-01-05 16:14

Simskolan börjar helgen vecka 3, kallelser går ut under vecka 2.

Varmt välkomna!

Utmanarna omg 2
2021-10-24 10:56

Stort tack alla ni som var med under Utmanarna!

Konceptet "Utmanarna" håller på att uppdateras av Svenska Simförbundet, till nästa Utmanarna hoppas vi kunna ha mer info.

Resultatlista

Stipulationstider

Utmanarna omg 1
2021-09-26 10:22
ICA Maxi Simcup 25/9
2021-09-19 11:23

Startlista ute nu, klicka här

Varmt välkomna!

Para-SM 2022 till Eskilstuna Simklubb!
2021-09-06 08:18

Idag har vi glädjen att informera om att vi för femte gången sedan Munktellbadet invigdes står som arrangör för ett Svenskt Msterskap!

Så boka redan nu upp 21-23/10 2022, då vill vi ha många funktionärer och mycket publik på plats!

Läs hela pressmeddelandet här

Simskola HT21
2021-08-26 14:06
  • Bokningen via hemsidan är stängd
  • Det finns ett fåtal platser kvar i alla nivåer
  • Vid intresse, maila simskola@eskilstunasimklubb.se skriv barnets namn, personummer och önskad nivå.

Simskoleansvarige

För att nå alla: simskola@eskilstunasimklubb.se

Vansbrosimningen Home Edition 5/8
2021-07-13 21:14

Även i år blev Vansbrosimningen tyvärr inställd.
Istället kan du simma den distans som du är anmäld till på egen hand.

Läs mer på Vanbrosimningens hemsida om hur du anmäler dig och rapporterar ditt genomförande

Vi tänkte erbjuda de som ska genomföra Vansbro Home Edition att göra det tillsammans.
Det blir lite roligare och lite säkrare helt enkelt! Friskis & Svettis är med oss på plats och höjer stämningen!

Är du inte anmäld utan bara vill prova någon av distanserna så är du också varmt välkommen!

Tid: Torsdag 5/8 kl 18:00 (starten går då)
Plats: Västra badplatsen, Borsökna
Bana: Slinga på 500 m
Distanser som erbjuds: 1000m/1500m/3000m

Avgift: Medlemsavgift till ESK, 150 kr, faktura skickas ut via e-post

Anmäl dig senast söndag 1/8.

Varmt välkommen med din anmälan!

ANMÄLNINGSFORMULÄR

Hjälp oss att nå målet!
2021-07-02 14:40

Eskilstuna Simklubb stöttar Vaccine Forward Sörmland!

Vi vill alla tillbaka till vardagen. För att det ska vara möjligt måste vi stoppa viruset bakom covid-19. Överallt.

ESK hjälper till med insamlingen för att nå målet på 300 000 insamlade vaccinationer.

Vår huvudsponsor Sparbanken Rekarne arbetar tillsammans med Sörmlands Sparbank och Länsförsäkringar Södermanland för att alla i Sörmland ska kunna få vardagen tillbaka.

Viruset behöver stoppas och de nya mutationerna hindras från att ta sig vidare. Vi behöver hjälpa de människor som lever i världens fattigaste ekonomier att också få vaccin, om vi agerar globalt hjälper det oss alla lokalt.

Därför hjälper vi till att i Sörmland samla in 300 000 vaccinationer – en från varje sörmlänning – till människor som lever i världens fattigaste ekonomier. För bara 85 kronor kan vi ge någon en full vaccination.

Därför uppmanar vi dig att:

• Gå in på vaccineforward.org/sormland och donera en vaccination. Eller varför inte flera?
  • Kom ihåg att ange att du donerar för Eskilstuna Simklubb, du gör det enkelt på sajten genom att klicka på vårt klubbemblem eller välj vårt klubbnamn i menyn när du donerar!
  • Dela din donation i dina egna sociala medier kanaler, det finns färdigt material på tacksidan och på sidan med kampanjmaterial.
  • På kampanjens hemsida finns det affischer du kan använda. Skriv ut och sätt upp en där ni brukar träna eller träffas.
  • Lägg med ett litet PS som säger ”En vaccination från varje sörmlänning” och webbadressen nästa gång du gör ett utskick till din grupp eller ditt lag.
  • Använd gärna epost-signaturen som också finns att ladda ner bland kampanjmaterialet.
  • Prata om initiativet när ni träffas så att alla förstår varför detta är viktigt.
  • Gör inlägg på era konton i sociala medier.

Tack för att du är med! Tillsammans når vi målet!

Nyheter från våra grupper
Arrangemang, 19/08 12:44