SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilstuna Simklubb
Vi lär Eskilstuna att simma!
Teknikgrupper

Teknikgrupperna
Välkommen till våra Teknikgrupper!

I dagsläget har vi fyra Teknikgrupper med totalt ca 100 simmare i. Som namnet antyder är det mycket fokus på just tekniken. Rätt teknik ska sättas i alla simsätt och det jobbas mycket med en stor variation av rörelser. Tekniska moment som dyk, vändningar och undervattensjobb mm tränas det mycket på också. 

Vidare vill vi att simmarna nu kommer igång med tävlandet, dels på våra interna Utmanartävlingar men även på de åldersanpassade distriktstävlingarna.


Simlinjen

Tittar man Svenska Simförbundets Simlinje, som vi i ESK jobbar efter, så befinner sig simmaren nu i Utvecklingsstadie 3, klicka här för att läsa mer om det stadiet.


Tävlingar

För att se vilka tävlingar som är aktuella för Teknikgrupperna hänvisas ni till "Aktuella tävlingar" där info om anmälan och betalning finns samt inbjudan, start- och deltagarlistor och PM till respektive tävling.


Föräldraengagemang

ESK är en ideell förening och stor del av vår omfattande verksamhet går runt tack vare ett starkt föräldraengagemang. När du som förälder får upp barn på Tekniknivå innebär det att en minst en förälder/barn blir inbjuden att gå en obligatorisk funktionärsutbildning, då blir du framförallt en resurs för klubben men du får också en ökad förståelse för simning i allmänhet och för föreningens verksamhet i synnerhet.


Kontakt

Vid funderingar kring ditt barns träning tar du i första hand kontakt med gruppens ansvariga tränare. Övergripande ansvar för Teknikgrupperna har Omar Daghstani, omar@idorttsormland.seTeknikgrupper H20


Teknik 1
 Tränare 
Tisdag 
18:15-19:30 Omar Daghstani 
Söndag14:45-16:00 Evert Jonsson 
     
Teknik 2
 Tränare 
Måndag18:45-20:00 Elin Sand 
Torsdag17:15-18:30 Felicia Maultasch 
   Josefin Fundberg 
     
Teknik 3  Tränare 
Måndag16:45-18:00 Runa Sivertsen 
Lördag13:45-15:00 Felicia Maultasch 
 
 
 

    
Teknik 4  Tränare 
Tisdag17:15-18:30 Omar Daghstani
Söndag13:30-14:45 
Evert Jonsson
Rebecka Jungstedt


Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsor
Boka simskola här!
Våra sponsorer
Våra samarbetspartner